Collavini, Friuli, Italië, Spumante Brut

Il Grigio won ooit zelfs de Volkskrant Champagnetest, en dat merk je! Gemaakt volgens de Charmat-methode is dit een heerlijk bubbeltje. Met een frisse en uitgesproken neus van appel en peren, ondersteund door belegen nuances die doen denken aan brioche. In de mond is deze Il Grigio fris en elegant. Geweldige prijs-kwaliteit!

CRITICI OVER DEZE WIJN

 
Harold Hamersma
Bij herhaling winnaar van de Oscar was voor de beste prijs-prestatie-spumante van Italië. Bepaald geen grijze muis dus. Won ooit zelfs de Volkskrant Champagnetest tot verbijstering van eenieder. En valt ook al jaren in Huize Hamersma in de prijzen. Vanwege fijn, droog, witfruitig wit met een roommousse en een citrus-amandeltoets. Maar ik val in herhalingen. Dat schreef ik vorig jaar ook al.
 
Nicolaas Klei
Italiaanse prikwijn die niet eens prosecco heet én vier keer duurder is dan de heuse prosecco van de literknaller. Maar deze kunt u opdrinken. En met plezier. Goed droog, gul fruitig, heel zacht

 

WineLife
Italiaanse prikwijn die niet eens prosecco heet én vier keer duurder is dan de heuse prosecco van de literknaller. Maar deze kunt u opdrinken. En met plezier. Goed droog, gul fruitig, heel zacht.

 

€ 13,50 | Bestellen

Over de wijn

Herkomst Friuli, Italië
Kleur Wit

Collavini, Friuli, Italië, Spumante Brut - € 13,50

Aantal flessen:

Afleveradres

* Verplicht veld

Volg nieuws van Cloinq

Actie's, agenda en de laatste nieuwtjes volgen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief