Borrelbox

Borrelbox

Om je online “Vrijmibo”, je verjaardags borrel of je wekelijkse vrienden/familie borrel extra leuk te maken hebben wij de Cloinq borrelbox samengesteld.  Zo heeft iedereen een goed glas wijn met wat lekkers. Jullie feestje kan beginnen!

 

En wij versturen het ook nog voor je, als je dat wil. Dat past bij onze belofte; altijd goede wijn, gemakkelijk in huis. Lees onderaan dit bericht de ervaring van Melissa met de Cloinq Borrelbox.

 

Wijnbox 2

 

Jouw borrelbox is gevuld met een heerlijke fles Tempranillo uit Spanje, 16 maanden gerijpte kaas uit de Piemonte, een fûet met rode wijn uit Italië en een zakje chips.

 

Deze box hoeft niet gekoeld bewaard of verzonden te worden.

 

Prijs van dit pakket is € 17,95

Prijs incl. verzendkosten € 24,95

 

Bestellen is heel simpel

Bel of stuur een Whatsapp bericht naar Janet op 06-31005924. Mailen kan ook naar info@cloinq.nl. Of kom langs in onze winkel. 

 

Dit is ons “standaard” pakket maar wij kunnen de box in overleg ook op een andere manier invullen met bv een andere wijn, bubbels, alcoholvrije wijn, vegetarische hapjes etc.

 

Lees hier Melissa haar ervaring met de Borrelbox van Cloinq:

Mijn vriend werd 50. We hadden het feest al helemaal opgetuigd, maar het kon door Corona helaas niet doorgaan. Vrienden uit heel Nederland zouden langskomen. Om er toch een leuk feest van te maken hebben we iedereen digitaal uitgenodigd. De jarige job wist van niks. 

Ik heb Cloinq gevraagd iedereen een Borrelbox op te sturen. Het was zo geregeld door Janet en de verjaardag werd zo toch nog een groot succes. De verrassing was groot en het werd nog super gezellig ook. De wijn viel goed in de smaak en iedereen zat smakelijk van de hapjes te eten. Super!

 

Melissa Kuipers, Amsterdam.

 

Volg nieuws van Cloinq

Actie's, agenda en de laatste nieuwtjes volgen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief