Nieuws

Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Die Wijnzinnige Cloinq-belevenis gun je toch ook je beste vrienden en je trouwste klanten, al is het maar één keer per jaar?

Het feit dat ze met jou in zee zijn gegaan, betekent al dat ze smaak hebben.

Je verwent ze met een kerstpakket of relatiegeschenk, maar dan nét even anders dan anders. Van Cloinq. Niet het zoveelste, voorspelbare massaproduct uit de anonieme schappen van de landelijke groothandel, maar duidelijk met zorg en aandacht ingevuld en ingepakt. Dankzij de persoonlijke touch uit de kleine, kwaliteitsgedreven wijnwinkel. Veel leuker toch?

Wij bij Cloinq helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte kerst pakket. Een verrassende inhoud, kwaliteits producten, eigen import (dus niet elders te krijgen) wijnen en uiteraard in mooie kerstverpakking. Bespreek je wensen en voorkeuren met Janet.

EXPERT’S COLLECTION BY BARBARA VERBEEK

Waarom je echt niet meer kunt aankomen met twee soorten wijnglazen.

De tijd van twee soorten wijnglazen – een voor rode, een voor witte wijn – ligt achter ons. ‘Een makkelijke, fruitige wijn in een groot glas is als een panty die van je kont afzakt,’ zegt vinologe en sommelier Barbara Verbeek. ‘De elasticiteit is weg. Dat type wijn komt veel beter tot zijn recht in een kleiner glas.’
Samen met Royal Leerdam ontwierp ze The Experts’ Collection: vijf wijnglazen voor evenzoveel verschillende types wijn. Want het juiste wijnglas brengt het bouquet en de smaak van een wijn naar boven.
Hoe? Dat legt Barbara graag uit aan de hand van de vijf glazen....

Prijzen:

  • Alle glazen per doos van 6 stuks € 28,50
  • Beide karaffen per stuk € 29,50

Betuws Wijndomein

Bordeaux in de Betuwe 

Met een schaar halen de plukkers blauwe druiventrossen van de wijnranken. Zij bekijken de druiven nauwkeurig en doen de geschikt bevonden druiven in grote bakken die op karretjes tussen de wijnranken staan. Het is begin oktober en oogsttijd in de wijngaard van eigenaren Diederik Beker en Arina van Leenen. Tussen Geldermalsen en Tiel, vlakbij het dorp Erichem, ligt hun wijngaard van 7 hectare. Verderop stroomt het riviertje de Linge, iets naar het zuiden liggen de Waal en de Maas. Aan de horizon is een kerktoren te zien....

Dit is het begin van een prachtig artikel over het Betuws Wijndomein. Een Nederlandse wijnmaker met wijnzinnige wijnen. Die je gewoon bij Cloinq kan kopen!

Lees snel verder....
 

 

Volg nieuws van Cloinq

Actie's, agenda en de laatste nieuwtjes volgen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief