Over ons

Over ons

Altijd goede wijn, gemakkelijk in huis. Dat is onze belofte. Dat doen we door zelf ons wijnaanbod rechtstreeks in te kopen bij kleine producenten uit Europa. In combinatie met de jarenlange ervaring en een uniek gevoel voor smaak van Janet bieden we jou een wijnaanbod die niet of nauwelijks in Nederland te krijgen is. 

Onze activiteiten

Vanuit onze Wijnwinkel aan de Westersingel 20 in Groningen leveren we een uniek wijnaanbod aan onze klanten. We hebben inmiddels een grote groep vaste klanten. Particulieren, maar ook restaurants en diverse bedrijven en organisaties kopen wijn bij ons in voor hun wijnkaart, als relatiegeschenk en voor eigen gebruik. Regelmatig organiseren we zelf evenementen zoals Wine, Dine & Disco, wijn en spijs events en wijnproeverijen. Kortom, heel divers maar de liefde voor kwaliteitswijn altijd als vertrekpunt. 

Wijn op de zaak

Cloinq 'Wijn op de zaak'

Altijd goede wijn, gemakkelijk in huis. Dat is onze belofte. Dat doen we door zelf ons wijnaanbod rechtstreeks in te kopen bij kleine producenten uit heel Europa. In combinatie met de jarenlange ervaring en een uniek gevoel voor smaak van Janet bieden we jou een wijnaanbod die niet of nauwelijks in Nederland te krijgen is. 

Bestellen doe je heel gemakkelijk via de mail, een telefoontje of zelfs via Whatsapp. En daar komt nu nog iets bij!


We zijn gestart met 'Wijn op de zaak'. In de basis betekent dit dat we de wijn bij jou op het werk afleveren. Heel gemakkelijk dus, want je loopt nooit meer met dozen wijn te slepen. Je hoeft het alleen nog maar even in de auto te laden en je hebt altijd een mooie voorraad goede wijnen in huis. Hoe handig is dat!

Maar er zitten meer voordelen aan 'Wijn op de zaak'. Iedere maand op een vast moment krijgen de deelnemers van 'Wijn op de zaak' een mailing met leuke aanbiedingen. Standaard krijg je al 10% korting op al onze wijnen bij bestelling via de 'Wijn op de zaak' mail. Je bestelt heel makkelijk per mail en wij bezorgen de wijn bij jou op het werk. We trappen 'Wijn op de zaak' af met een wijnproeverij op locatie om ons unieke wijnaanbod te ontdekken. Jij en je collega's schrijven je dan in en bij deelname van minimaal 5 collega's doet jouw bedrijf of organisatie al mee. Uiteraard kunnen andere collega's zich later ook aanmelden en meedoen.  

Spelregels:

  • Wijn op de zaak is een vast moment in de maand
  • Al vanaf 5 deelnemende collega's kun je als bedrijf of organisatie meedoen 
  • 10% korting geldt alleen bij inkoop via 'wijn op de zaak' mail. 
  • Voor bedrijven en organisaties uit Groningen en omgeving
  • Aflevering gebeurd op 1 vaste locatie
  • Bestellen is niet verplicht
  • Minimale bestelling is 6 flessen per persoon

Heb je interesse en wil je meedoen met jouw bedrijf en collega's? We komen graag langs voor een afspraak of spreken met je af bij ons in de wijnwinkel. Onder het genot van een goed glas geven we meer tekst en uitleg en maken we een afspraak met elkaar.

Email: info@cloinq.nl

Telefoon (Janet): +31 6 31005924

 

Volg nieuws van Cloinq

Actie's, agenda en de laatste nieuwtjes volgen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief